سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

پای ایران به درگیری‌های یمن باز شد

در شرایطی که انصارالله یمن بارها اعلام کرده که به طور مستقل تصمیم‌گیری می‌کند، وزیر دفاع انگلیس از جمهوری اسلامی خواسته تا بعنوان واسطه عمل کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که انصارالله تأکید کرده که جمهوری اسلامی ایران هیچ نقشی در تصمیم‌گیری‌های این جنبش ندارد، وزیر فاع بریتانیا گرانت شاپس، ایران را وارد بازی‌ سیاسی غرب علیه یمن کرد.

 

شاپس در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «دیلی‌تلگراف» با لحنی تهدید‌آمیز از تهران خواست تا به گروههای مقاومت درمنطقه بگوید «متوقف شوند و کنار بکشند» زیرا «صبر جهان رو به اتمام است».

 

وزیر دفاع انگلیس با اشاره به این‌که انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان از متحدان کلیدی جمهوری اسلامی و حامیان حماس محسوب می‌شوند، تأکید کرد که ایران نقش حیاتی درتنش‌زدایی در منطقه غرب آسیا دارد.

 

در عین حال، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن حزام الاسد تصریح کرد که ادعاهای آمریکا درباره نقش داشتن ایران در تصمیم‌گیر‌ی‌های یمن نخ‌نما و تکراری است.

 

روز جمعه هفته گذشته و امروز شنبه، نیروهای آمریکا و انگلیس به بهانه مقابله با انصارالله مواضعی در داخل یمن را هدف قرار دادند و مدعی شدند که با هدف پاسخ به حملات یمن به کشتی‌های تجاری این اقدام صورت گرفته است. انصارالله بارها گفته که تنها کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را در حمایت از غزه هدف می‌گیرد.

 

شاپس در پیامی به جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آن‌که انصارالله را نائبان ایران در منطقه توصیف کرد گفت: «ما آن‌چه شما انجام می‌دهید و نحوه انجام آن را به خصوص از طریق حوثی‌ها (انصارالله) مشاهده می‌کنیم».

 

وزیر دفاع انگلیس در واکنش به موجی از انتقادات به حملات دو روز اخیر به یمن استدلال کرده که این اقدامی در دفاع از خودشان بوده است تا از کشتی‌های خود محافظت کنند./ فارس

ارسال نظر